Hovedrapporter - Feriedager

Rapporten Feriedager gir en klar oversikt over ferie i en avdeling, uke for uke. Rapporten skrives ut til Excel.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging og trykk på Rapporter.

2. Velg Hovedrapporter og fanen Feriedager.

3. Når du er i rapporten, kan du velge hvilken avdeling rapporten skal vise.

4. Og hvilken tidsperiode som du vil ha oversikt over.

Rapporten viser tydelig om det er "huller" i ferieplanen og hjelper ledere med å planlegge ferie i forhold til bemanning i avdelingen.

Her er et eksempel på en uke i rapporten Feriedager.

Tips! Bruker man funksjonen Godkjenning av fravær, vil ferie som ikke er behandlet vises skravert.