Bonuspoeng

Det finnes to rapporter av Bonuspoeng -  Detaljert rapport og Summert rapport. Detaljert rapport inneholder informasjon om både inntjente- og benyttede bonuspoeng. Summert rapport inneholder informasjon om de totale inntjente- og benyttede bonuspoengene.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging i hovedmenyen og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden for rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Hovedrapporter og underfanen Bonuspoeng.
  4. Fanen Bonuspoeng har to underfaner - Detaljert rapport og Summert rapport.
  5. Detaljert rapport
    • Avdeling - velg avdeling ved å klikke på struktur-ikonet på feltet og velg avdelingen i vinduet som vises, eller begynne å skrive inn navnet og velg avdelingen i listen som vises
    • Ansattgruppe - velg gruppe ved å klikke på struktur-ikonet på feltet og velg gruppe i vinduet som vises, eller begynne å skrive inn navnet og velg gruppen i listen som vises
    • Fra dato / Til dato - tidsrommet for rapporten
    • Kjønn - velge å vise bonuspoeng enten fordelt på begge kjønn,kvinner eller menn
    • Kategorier - hake av for de bonuskategoriene rapporten skal inneholde informasjon om
  6. Summert rapport
    • Avdeling - velg avdeling ved å klikke på struktur-ikonet på feltet og velg avdelingen i vinduet som vises, eller begynne å skrive inn navnet og velg avdelingen i listen som vises
    • Ansattgruppe - velg gruppe ved å klikke på struktur-ikonet på feltet og velg gruppe i vinduet som vises, eller begynne å skrive inn navnet og velg gruppen i listen som vises
    • Fra dato / Til dato - tidsrommet for rapporten
    • Kjønn - velge å vise bonuspoeng enten fordelt på begge kjønn,kvinner eller menn
    • Kategorier - hake av for de bonuskategoriene rapporten skal inneholde informasjon om
  7. Klikk på knappen Skriv ut excel-rapport for å generere rapporten og .xls filen.