Hovedrapporter -Bonuspoeng

Bonuspoeng

Dette kan brukes til et bonussystem i den ansattes profil. F.eks. pluss for gode forslag eller trekk for ekstra uke på firmahytte.

Det finnes to visninger under Bonuspoeng: Detaljert rapport og Summert rapport. Rapportene listes både i PDF og XLS filer.

1. Detaljert rapport viser detaljert både inntjente og brukte bonuspoeng, listet etter Avdeling eller Ansattgruppe i en viss periode.

Man kan også velge kjønn og kategorier som skal vises.

2. Kategoriene lager man selv under modul Innstillinger, fanen Kodeliste og underfanen Bonuspoeng.

3. Poengkategoriene legges til av ledere under fanen Personlig og underfanen Bonuspoeng på de ansatte.

Eksempel på en Detaljert rapport i XLS:

Eksempel på en Detaljert rapport i PDF:

4. Summert rapport gir summert oversikt over inntjente og brukte bonuspoeng til sammen etter de samme filtrene for kjønn og kategorier som Detaljert rapport.

Eksempel på en Summert rapport i XLS:

Eksempel på en Summert rapport i PDF:

Tips! Om man skal bruke Bonuspoeng må man først aktivere det under Innstillinger>Oppfølging ved å huke av for Vis sider for Bonuspoeng.