Fremtidige endringer av data i felter

Fremtidige endringer av data i felter gir deg muligheten til å legge inn ny informasjon om ansatte i forkant. For eksempel om en ansatt skal flytte om en måned, kan endringen på verdien i feltet Adresse settes opp i forveien.

1. Får å kunne benytte seg av denne funksjonen, må man først aktivere den under modulen Innstillinger, fanen Oppfølging og Innstillinger igjen. Deretter velger man om endringene skal kreve godkjenning på samme sted. Dersom man ønsker å bruke godkjenning huker man av for Bruk godkjenning for profilfelter. Man velger hvilke felter som skal kreve godkjenning under Feltadministrasjon. Som standard er denne parameteren inaktiv.

2. Klikk på knappen Ny endring.

3. I feltet til høyre for verdien du skal endre, taster du inn den nye informasjonen.

4. Dersom du vil at feltet skal stå tomt etter endring, setter du kun hake i boksen ved siden av feltet.

5. Tast inn dato, eller velg dato fra kalender, for når endringene skal gjelde fra.

Merk! Alle felter endres samtidig på datoen du valgte. Dersom det er endringer som skal aktiveres til en annen tid, må du endre de feltene det gjelder og sette en dato for aktiveringen av disse.

6. Klikk Lagre endring. Hvis du ikke ønsker å lagre endringene du har gjort, klikker du på Avbryt.

Merk! I fanen Feltadministrasjon under modulen Innstillinger kan felt ha blitt definert som at denne type endring av informasjon krever godkjenning.

Alle endringene som har blitt registrert vises i loggen i ansattprofilen under fanen Endringslogg.