Fremtidige endringer av data i felter

Fremtidige endringer av data i felter gir deg muligheten til å legge inn ny informasjon om ansatte i forkant. F.eks. om en ansatt skal flytte om en måned, kan endringen på verdien i feltet Adresse settes opp i forveien.

1. Får å kunne benytte seg av denne funksjonen, må man først aktivere den under modulen Innstillinger, fanen Oppfølging og Innstillinger igjen. Deretter velger man om endringene skal kreve godkjenning på samme sted. Dersom man ønsker å bruke godkjenning huker man av for Bruk godkjenning for profilfelter. Man velger hvilke felter som skal kreve godkjenning under Feltadministrasjon. Som standard er denne parameteren inaktiv.

2. Man redigerer felt som alltid ved å trykke knappen Ny endring i toppen av profilsiden.

3. Deretter legger man inn ny verdi i tomt felt til høyre for feltet som redigeres.

4. Dersom man vil at feltet skal stå tomt etter endring, setter man kun hake i boksen ved siden av fritekstfelt.

5. Under alle felter står det en seksjon hvor man velger når alle engringene man har gjort skal aktiveres. Der har man som standard dagens dato. Det også finnes en liten kalender hvor man selv kan velge datoen.

Obs! Vær oppmerksom på at man må velge å endre alle felter på en gitt dato samtidig. Dersom det er endringer som skal aktiveres til en annen tid, lag de endringene separat, en om gangen.

6. Man kan redigere samtidig så mange felter man vil. Det er viktig å lagre endringer etter man har valgt datoen. Man kan alltid velge å avbryte prosessen. Da blir ingen endringer lagret.

Obs! I fanen Feltadministrasjon under modulen Innstillinger kan endringsfelt settes opp å kreve godkjenning. Denne prosessen er fortsatt under utvikling og brukes ikke til i dag. Vi kommer med mer informasjon rundt hele funksjonaliteten senere.

Alle endringene som har blitt registrert vises i loggen i ansattprofilen under fanen Endringer.