Driftsmelding desember 2015 -feil ved manuell fraværsregistrering

Melding om feil i fraværsregistreringen i perioden 11-22. desember.

Obs! Feilen oppstod kun hos klienter som legger inn fraværet manuelt i Oppfølging.

I forbindelse med endring i generering av arbeidsplan den 11.12.2015 oppstod det desverre en feil ved fraværsregistreringen.

Pga manglende arbeidsplan for neste dag ble registrert fravær ikke synlig på alle ønskede dager. Dette førte til at enkelte registrerte samme fravær flere ganger.

Feilen ble rettet og etter 22.12.2015. kunne fravær registreres som før og alt vistes i kalenderen som normalt.
Vi har nå rettet opp i fravær som var registrert mellom 11.12 og 22.12. Rettingen innebærer å gjenopprette fravær i kalenderen som loggen viser var registrert i tidsrommet.

Vi klarer desverre ikke å avdekke om noen i funksjonen Godkjenning først registrerte og deretter slettet igjen i dette tidsrommet.

Ta kontakt med support om dere opplever videre problemer rundt dette.

Vi beklager problemer dette forårsaket for våre kunder.