AMU

Når lederen har gjort sin del i registreringsprosessen, blir saken overført til AMU. Da er det AMU ansvarlige personer som skal undersøke saken.

Mer om AMU ansvarlige personer kan leses her.

1. AMU kan enten velge å lukke saken eller velge Fjern verifisering, dvs. sende saken tilbake til ytterligere behandling. AMU kan samtidig legge inn kommentarer på hva som bør behandles bedre eller læringspunkter, osv.

2. Velger man knappen Lukk blir registrering fullført og AMU har avsluttet saken. Man kan velge å skrive den ut i Pdf.

3. Hvis man ville jobbe videre med saken, til tross for at den har blitt lukket, kan ansvarlige person og AMU gjenåpne den ved å trykke på knappen åpne.

AMU Hjemmeside