Endringer i ansattprofilen mai 2016

Endringer i ansattprofilen

Fra 20.mai 2016 vil det bli gjort store endringer i profilsiden til ansatte.

Vi vil her vise forskjellene mellom det som er før og etter endringen:

Sammenslåing av profilfanen

1. Endringen berører flere faner i ansattkortet under fanen Personlig som viser personlig informasjon og lønnsinformasjon. Dette gjelder underfanene Profil, Personlig info, Nærmeste pårørende, Betalingsinformasjon og Arbeidsavtale. Alle disse fanene blir etter endringen slått sammen til en side i underfanen Profil. I tillegg endres profilen til å bli en ren visningsside. Skal man redigere trykker man for å komme til en egen redigeringsside.

Obs! For å unngå en lang profilside bør kun de feltene man skal bruke aktiveres under modulen Innstillinger og fanen Feltadministrasjon.

Før:

Etter:

Endret visning av profilfanen

2. Felt i profilen vil etter endringen ligge i to kolonner.

Før:

Etter:

Visningsside vs redigeringsmodus i profil

3. Profilen vil etter endringen gå over til å bli en ren visningsside der man ikke kan redigere feltene som tidligere. I stede blir det nå opprettet en side spesielt for endring av feltverdier.

Før:

Etter oppdateringen trykker man på Ny endring og åpner profilside for redigering:

Etter:

Endring av flere felter samtidig

4. Dersom ikrafttredelsesdato på endringen avviker fra registreringsdato velger man dette med en felles dato. For fremtidige endringer av data i felter måtte man før oppdatering trykke på kalenderen ved siden av det enkelte felt og fylle ut skjema for endringer.

Før:

Etter oppdatering kan man velge å endre flere felter samtidig. Og til slutt velge dato ved å trykke på kalenderen ved siden av feltet "Når skal endringen aktiveres?" i bunnen av siden. Det er også plass til kommentar.

Vær obs på at man må velge å endre alle felter på en gitt dato samtidig. Men kan ikke velge f.eks. å endre kun avdeling i fremtiden, mens man ønsker et annet felt til en annen tid.

Etter:

Tips! Husk å lagre endringer.