Oppsummering (Kartlegging)

Denne rapporten viser statistikk på både utviklings- og medarbeidersamtaler.

1. Hold musepekeren over menyikonet Medarbeidersamtaler og klikk på Rapporter i menyen som vises. Du kan også holde musepekeren over menyikonet Oppfølging og velge Rapporter fra menyen som vises.
  2. Siden Rapporter åpner seg hvor fanen Medarbeidersamtaler er valgt. Klikk på underfanen Oppsummering.
    • Avdeling - velg avdeling ved å begynne å skrive navnet på avdelingen, fra listen som vises klikker du på avdelingen. Du kan også klikke på struktur-ikonet og velge avdelingen i vinduet som åpner seg
    • Fra dato - velg fra dato
    • Til dato - velg til dato
    • Velg - velg hvilken samtalemal rapporten skal hente data for
  3. Klikk på Utskrift til Excel for å generer rapporten.