Detaljer

Denne rapporten viser detaljert oversikt over en viss utviklingssamtale som har blitt gjennomført. Alle ansatte som har hatt samtalen og deres svar er listet under hverandre.

1. Først velger man om rapporten skal kjøres på avdeling eller på ansatt.

2. Så velger man Avdeling og tidsrom rapporten skal kjøres for dersom man har valgt avdeling i type rapport.

Om man har valgt å kjøre rapport på en enkel ansatt, skulle man begynne å skrive den ansattes navn i ansatt feltet.

3. Deretter velger man rapporten som man vil ha oversikt over.

4. Til slutt velger man om rapporten skal omfatte kun den siste samtalen eller alle samtaler.

5. Rapporten listes i Excel fil.

Om man har benyttet vekting og scoring under samtalen, blir verdien som ble registrert av leder i prosessen vekting og scoring vist i separate kolonner ved siden av hvert spørsmål hvor denne funksjonaliteten ble benyttet.

Eksempel på rapporten Kartlegging - detaljert.