Endre antall registrerte timer

Hvis registrering av timer ble gjort feil, så kan du endre på dette i timelisten til den ansatte.

1. Åpne fanen Timeoversikt. For å endre antall registrerte timer, klikker du på RH ved siden av den dagen du ønsker å korrigere registrerte timer.
  2. Et registreringsvindu åpner seg.
  3. Den første linjen viser de registrerte timene som vi skal endre. Hvis den ansatte for eksempel ikke jobbet til 16;00 men til 15:00 endrer du klokkeslettet i feltet Til
  4. Klikk på knappen Lagre og så på knappen Oppdater timeliste, slik at endringen blir synlig i timelisten. En pop-up melding informerer om at handlingen vil overskrive innlagte timer. Klikk Ja.

Endring av lønnsart

1. Om man må endre på lønnsart, kommer man også inn på RH. Det samme vinduet åpnes da. Her trykker man feltet Navn og velger en annen lønnsart i nedtrekksmenyen. Lønnsarter setter man opp i Innstillinger. Trykk knappen Lagre og så Oppdater timeliste for å gjøre endringen.

2. En pop-up melding dukker da opp med beskjed om at handlingen skal overskrive innlagte timer. Klikk på Ja.

Lønnsarter ser man ikke i selve timelisten utenom RH men listes helt nederst til venstre i timelista.