Endring av førte timer i RH

Hvis registrering av timer ble gjort feil, så kan man fortsatt endre på den. Men dette gjøres ikke som selve registreringen øverst på siden men heller i selve timelista. Ved siden av hver dag i uken finnes det tre ikoner - en for kommentarer C, en for innklokkinger IN og en for registrering RH

Man kan endre på enten tid, alternativt mengde, eller lønnsart.

Endring av tid

1. Om vi må endre på timer vi førte, trykker vi på RH ved siden av den dagen vi førte timene på. Da åpnes dette vinduet.

2. Her ser vi i den første linjen timene vi førte tidligere og som bør endres nå. Om noen jobbet f.eks. en time mindre den dagen, klikker vi på TIL-feltet og skriver inn tall manuelt, f.eks. 15:00. Trykk Lagre knappen og når dette er blitt lagret, trykk knappen Oppdater timeliste slik at endringen blir synlig der også. Når man gjør dette, får man en pop-up melding om at handlingen vil overskrive innlagte timer. Trykk Ja.

Endring av lønnsart

1. Om man må endre på lønnsart, kommer man også inn på RH. Det samme vinduet åpnes da. Her trykker man feltet Navn og velger en annen lønnsart i nedtrekksmenyen. Lønnsarter setter man opp i Innstillinger. Trykk knappen Lagre og så Oppdater timeliste for å gjøre endringen.

2. En pop-up melding dukker da opp med beskjed om at handlingen skal overskrive innlagte timer. Klikk på Ja.

Lønnsarter ser man ikke i selve timelisten utenom RH men listes helt nederst til venstre i timelista.