Endringsfelt i Arbeidsforhold

Funksjonaliteten Endringsfelt i arbeidsforhold hadde blitt utviklet for å gi muligheten til brukere å sette opp endring på data i felter i arbeidsforholdet i forveien. Dette var mulig før ansattprofilen og felt i arbeidsforhold har blitt synkronisert og vi opprettet muligheten på arbeidsforhold som master på profildata.

Fanen Endringsfelt i Arbeidsforhold har blitt omarbeidet til fanen Administrer felter i arbeidsforhold, hvor man velger hvlike av alle de feltene som inngår i arbeidsforhold skal være aktive.

Fanen Administrer felter i arbeidsforhold (tidligere Endringsfelt i Arbeidsforhold) finnes under modulen Innstillinger og fanen Oppfølging.

Før:

Da hadde man hatt muligheten til å velge hvilke felt skulle kunne endres på i forveien.

Nå:

Her finnes det oversikt over alle felter som kan inngå i arbeidsforhold. Administrator velger hvilke av dem skal brukes aktivt.