Overføring av timer til neste måned

Timer som man har avspasert i den aktuelle måned, blir overført til neste når man godkjenner hele måneden. På denne måten ser man hvor mange timer man har til gode for avspasering.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Timer slik at man kommer til Timeliste.

2. Etter at man har registrert avspasering så blir den synlig nederst på siden til høyre, under Ultimo saldo avspaseringstimer som er det samme som utgående timebalanse, slik at man ser hvor mange timer blir overført til neste måned.

3. For at timene kan overføres til neste måned, må de først godkjennes av lederen. Godkjenningsknappen ligger under timelista, nederst på siden til venstre.

4. Denne blir så inngående i forrige måned. Hvis man velger Fjern godkjenning, kan man endre på innlagte timer og godkjenne dem på nytt.

5. Etter at lederen har godkjent avspaseringstimer, blir de overført til neste måned og da blir de til Primo saldo som er det samme som inngående timebalanse.

Neste måned vil avspaserte timer ligge under Saldo kolonnen.