Skiftplan rapport

Man kan generere forskjellige typer rapporter, blant annet Skiftplan. Her får man oversikt over alle skiftplaner generelt, kun avdelinger eller kun grupper. Man kan videre sette opp parametre for å nærmere filtrere i Arbeidsplan, Tilgjengelige skift eller Overtid.

1. Hold musepekeren over modulen Planlegging.

2. Velg Rapporter i modulens undermenyen.

3. Når rapportsiden åpnes, velg gjerne Planlegging og timer.

4. Velg deretter fanen Skiftplan.

5. Først definerer man Rapportinnhold. Man kan generere rapporten fra Skiftplan, Avdeling eller Gruppe.

6. Avhengig av det man velger her, kommer det opp tilsvarende søkefeltet.

7. Da settes det opp tidsparametre Fra og Til.

8. Type rapport er den andre viktige filtreringsavdelingen. Man velger blant Arbeidsplan, Tilgjengelige skift og Overtid.

9. Da trykker man knappen Kjør.

Sånn kommer Skiftplan (Arbeidsplanen) til å se ut:

Eksempelet på Skiftplan (Tilgjengelige skift):

Og til slutt har vi eksempelet på Skiftplan (Overtid):