Hvordan legge inn en oppstartsverdi på timer

Denne funksjonaliteten brukes hvis det blir en fast antall timer overført til neste måned uten at man må føre timer. Da kan man justere dette manuelt som oppstartsverdi, for en måned f.eks.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Timer slik at man kommer til Timeliste.

2. Under avdelingen Avspaseringssaldo rett under timelista på den høyre siden finner man info om avspaserte timer. Man kan selv bestemme oppstartsverdien på timer i kolonnen Justering. Man bør skrive inn timeantall i tilsvarende feltet og trykke på lagreknappen (disketten).

3. Etter at man trykker på lagreknappen, dukker det opp en pop-up melding for å bekrefte innlegg. Trykk på Ja for å komme videre.

4. Da blir timene overført til kolonnen Ultimo saldo og blir der til godkjenning. Når man godgjenner timelista i slutten av måned, blir timene overført til Primo saldo i neste måned.

5. Den aktuelle saldoen neste måned ligger slik i timelista. De innlagte timer ligger under Saldo kolonnen.