Hvordan legge inn en oppstartsverdi på timer

Denne funksjonaliteten brukes når et fast antall timer overføres til neste måned uten at det må føres timer. Da kan du manuelt justere dette som oppstartsverdi, for eksempel for en måned.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg lenken Timer fra menyen som vises.
  2. Siden Timeliste åpner seg.
  3. Under avdelingen Avspaseringssaldo rett under timelista på den høyre siden finner du informasjon om avspaserte timer. Du kan selv bestemme oppstartsverdien på timer i kolonnen Justering. Du bør skrive inn timeantall i tilsvarende felt og klikke på lagreknappen (disketten).
  4. En pop-up melding ber deg å bekrefte. Klikk Ja.

Timene er overført til kolonnen Ultimo saldo og blir der til godkjenning. Når du godkjenner timelista i slutten av måned, blir timene overført til Primo saldo i neste måned.

5. Den aktuelle saldoen neste måned ligger slik i timelista. De innlagte timer ligger under kolonnen Saldo.