Rapport - Saldo på avdeling

Saldo rapporter bruker man for å kunne ha oversikt over arbeidede og ikke-arbeidede timer i løpet av en måned. Dette gjelder spesielt mertid, overtid eller fravær. Man kan kjøre rapporten for en avdeling eller enkelte ansatte.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging, en meny vises. Klikk på menypunktet Rapporter.
  2. Fanen Favorittrapporter åpner seg. Klikk på fanen Planlegging og timer.
  3. Du kommer til fanen Saldo.
  4. Du kan velge å kjøre rapport som inkluderer informasjon for en avdelingen. Da spesifiserer du Avdeling, og deretter hvilken Måned og År det gjelder.
  5. Klikk på knappen Kjør.
    Her ser du et eksempel på Saldo rapport for Avdeling.