Saldo

Saldo rapporter bruker man for å kunne ha oversikt over arbeidede og ikke-arbeidede timer i løpet av en måned. Dette gjelder spesielt mertid, overtid eller fravær. Man kan kjøre rapporten for en avdeling eller enkelte ansatte.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Velg Rapporter i undermenyen.

3. I neste undermenyen velg gjerne Planlegging og timer.

4. Velg deretter fanen Saldo.

5. Man kan kjøre rapporten for hele avdelingen. Da velger man Avdeling, Måned og År man skal kjøre rapporten for, og så trykker man knappen Kjør.

Her ser man et eksempel på Saldo rapport for Avdeling.

6. På den samme måten kan man kjøre ut rapporten for enkelte Ansatte, bare istedet for å bla gjennom avdelinger, skriver man inn ansattnavn i tilsvarende feltet. Man fyller ut Måned og År og så trykker man knappen Kjør.

Her finner man et eksempel på ansattrapport.