Personalliste

Man kan få rapporter på personalliste basert på inn og utklokking i funksjonalitet for timelister. Man får oversikt over ansatte i en avdeling, gruppe eller enkelte ansatte. Ytterlige informasjon inneholder inn- og utklokkinger.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. I undermenyen velg gjerne Rapporter.

3. Velg Planlegging og timer i neste undermenyen.

4. Velg deretter fanen Personalliste.

5. Da må man sette opp rapportparametre for å kjøre rapporten. Først må man velge hvor rapporten genereres fra. Man kan velge blant Avdeling, Gruppe eller Ansatt.

6. Avhengig av det man velger her, så får man tilsvarende søkefeltet som neste steg.

7. Man da velger dato man ville kjøre rapporten for.

8. Til slutt velger man hva slags Klokkinger man vil ha i rapporten - Første inn/Siste ut, eller Alle.

9. Klikk knappen Kjør til slutt.

Her ser man eksempelet på Personalliste rapport: