Lønnsarter

Det er mulig å kjøre en kontrollrapport basert på registrerte lønnsarter i systemet til bruk for lønn og HR. Det finnes forskjellige parametre man kan sette opp på denne. Her kan man filtrere forskjellige typer innførte timer eller enheter, både godkjente og ikke-godkjente. Man kan begrense søket på kun fast ansatte eller vikarer (lages etter behov i Innstillinger, Kodeliste og Ansattformer), samt hvilke lønnsarter men ønsker inkludert. F.eks. om det gjelder timelønn, overtid, formiddagstilleg (lages etter behov i Innstillinger, Ansatte og Lønnsart).

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Velg Rapporter i undermenyen.

3. I neste undermenyen velg gjerne Planlegging og timer.

4. Velg deretter fanen Lønnsarter.

5. Først velger man Avdeling.

6. Neste to felter er for å definere dato Fra og Til.

7. I Ansattform velger man ønskede ansattformer i nedtrekksmenyen. Husk at disse kan variere mellom bedrifter siden man selv definerer dem i Innstillinger.

8. Feltet Godkjente timer/enheter velges blant Godkjent og Ikke-godkjent, Kun godkjente og Kun ikke-godkjente i nedtrekksmenyen.

9. I Lønnsarter velger man hvilke av de eksisterende lønnsartene blir inkludert i rapporten. Det er viktig å huske at lønnsartene er forskjellige fra et firma til et annet siden man definerer dem selv i Innstillinger.

10. Dersom man ville inkludere inaktive ansatte, så setter man hake på det feltet.

11. Trykk knappen Kjør til slutt.

Her ser man eksempelet på lønnsarter rapport basert på utvalget: