Modifiser timer

Man får anledning til å endre på de innlagte timene/postene i ansattportalen tilhørende modul timeføring. Man kan enten redigere eller slette registrerte timer.

1. Velg Timer i hovedmenyen.

2. Trykk deretter Modifiser timer.

3. Man får da oversikt over alle registrerte timene. Man kan velge handlingen, enten å redigere eller slette de eksisterende timene.

4. Dersom man velger å redigere, kommer man opp på samme siden som ved timeregistrering. Man kan så endre på info som ikke stemmer.

5. Klikk Lagre i bunnen for å gjøre om endringer.