Ansatt

Trenger man å flytte flere ansatte fra en avdeling til en annen, kan man bruke funksjonaliteten som heter Masseoppdatering.

1. Trykk på Innstillinger og Masseoppdatering

2. Velg underfanen Ansatt

3. Det kommer opp to vinduer. Det høyre vinduet lister opp alle aktive ansatte i avdelingen man velger med fritekstsøk. Det kan også listes inaktive ansatte dersom man huker av for det.

4. Man markerer de ansatte man vil flytte og trykker legg til. De markerte ansatte blir listet opp i det venstre vinduet.

5. Deretter markerer man alle ansatte og velger avdelingen de ansate skal flyttes til i filteret under og trykker Lagre.

13. Når endringen har blitt lagret, kommer det opp en melding som bekrefter at de ansatte har blitt flyttet.