Opprettelse av private ansattgrupper for ledere

Man kan opprette private grupper for ansatte. Den kan være privat for en leder eller global for alle ledere som har tilgang til strukturen. En privat gruppe kan kun sees av den brukeren som opprettet den. Skal flere enn en bruker ha tilgang til gruppen må den være global og dette er det mest vanlige.

1. Velg Planlegging i hovedmenyen.

2. Klikk på knappen Ny privat gruppe.

3. Et nytt vindu åpnes da med info å fylle ut. Først skriver man inn Gruppenavn.

4. Rett under feltet Gruppenavn legger man til ansatte. Man søker opp avdelingen i søkefeltet til høyre og velger en.

5. Når man velger avdelingen ved å trykke på den ønskede i nedtrekksmenyen, trykker man på knappen Vis for å få ansattliste.

6. Ansatte som blir lagt inn i gruppen markeres ved å sette hake på hver ansatt som skal være i gruppen og så knappen Legg til.  Da blir disse ansatte lagt inn i gruppefeltet til venstre.

7. Om man ville fjerne en eller flere ansatte markerer man dem på den samme måten i feltet til venstre og trykker på Fjern.

8. Til slutt trykker man knappen Lagre og så er gruppen opprettet.

9. Man kan filtrere eksisterende grupper på hovedsiden av modulen Planlegging ved å søke etter avdelinger eller grupper. Man velger en av de to og trykker på knappen Søk.

10. Hvis man søker opp i Avdelingen kommer det opp alle ansatte i den avdelingen med detaljert plan. Det samme skjer med Gruppe, med forskjell på at gruppen er mer konkret og detaljert søk.

11. Siden denne gruppen har kun en ansatt, blir detaljer om deres plantid listet under.