Opprette private ansattgrupper for ledere

Det kan opprettes private grupper for ansatte. Den kan være privat for en leder eller global for alle ledere som har tilgang til strukturen. En privat gruppe kan kun sees av den brukeren som opprettet den. Skal flere enn en bruker ha tilgang til gruppen må den være global og dette er det mest vanlige.

1. Velg Planlegging i hovedmenyen.
  2. Hjemsiden til modulen Planlegging åpner seg. Klikk på knappen Ny privat gruppe.
  3. Registreringsvindu åpner seg. Skriv navnet på gruppen i feltet Gruppenavn. Deretter velger du hvilke ansatte som skal knyttes til gruppen. Du velger først avdeling og for å liste opp de ansatte i avdelingen klikker du på knappen Vis.

4. Sett en hake i boksen for de ansatte som skal knyttes til gruppen. Klikk på knappen Legg til.  De ansatte blir lagt over i listen til venstre.

Du fjerner enkelt én eller flere ansatte ved å hake av for ansatte og så klikke knappen Fjern.
  5. Klikk Lagre for å registrere gruppen.
  6. Du kan filtrere eksisterende grupper på hovedsiden av modulen Planlegging ved å søke etter avdelinger eller grupper. Man velger en av de to og trykker på knappen Søk.
  7. Hvis man søker opp i Avdelingen kommer det opp alle ansatte i den avdelingen med detaljert plan. Det samme skjer med Gruppe, med forskjell på at gruppen er mer konkret og detaljert søk.

Siden denne gruppen har kun en ansatt, blir detaljer om deres plantid listet under.