Følg

Timer - oversikt over registrerte timer og prosjekter

På siden Timer ser du en liste over registrerte poster i form av antall lønnsarter/timer per uke, måned eller periodisert på prosjekt.

 1. Velg Timer i hovedmenyen. 
 2. En ny meny vises, her velger du menypunktet Timer fra menyen. 
 3. Du kan velge å se timelisten Per uke, Per måned og Prosjekter. Den siste er ikke synlig dersom ikke funksjonaliteten Kategori og Prosjekter er i bruk.
 4. Velger du Per uke, så vises gjeldende uke. Du kan lett navigere til den ønskede uken ved å trykke på Forrige og Neste. Alle registrerte lønnsarter/timer for den valgte uken vises.
  uke.png

  Summen på Standard timer er vist øverst i siden og det er også vist detaljert oversikt over registrerte timer/enheter delt etter standard-/mertid under.

  Ved å trykke på Pluss knappen på en gitt dag får du opp mer detaljert info for denne dagen. 

  Per måned er likt som for uker, bortsett fra at du får en oversikt for hele måneden. 
  mnd.png

  Prosjekter lister opp prosjekter dersom det finnes noen. Du kan filtrere på tidsperiode. Er ikke Prosjekter benyttet, er ikke dette menypunktet synlig.

 5. Alle tre rapportene kan sendes ut til brukernes e-post ved å trykke på knappen Send til e-post. En melding vises som informerer om at sendingen var velykket.

  Det må være registrert en gyldig e-postadresse på brukeren. Dersom det ikke er registrert en e-postadresse vises en melding som informerer om dette.

Print Friendly and PDF
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.