Prosesser

I modul Kompetanse og fanen Kompetanse i ansattprofilen finnes underfanen Prosesser. Her finnes alle prosesser som er den ansatte har blitt lagt til på under menyen Prosesser til modulen.

1. Hold musepekeren over modulen Kompetanse.

2. Søk opp en ansatt og velg Kompetanse.

3. I fanen Kompetanse i ansattprofilen finnes underfanen Prosesser. Den inneholder info om allerede eksisterende prosesser dersom det finnes noen.

3. Neste felt man kommer til er Prosess liste. Man kan utvide lista for mer detaljert oversikt.

4. Man kan kjøre GAP rapport dersom det finnes tilsvarende data registrert på denne ansatt. Gap rapport står for oversikt over forskjellen mellom påkrevd antall ansatte som måtte delta i kurset og det faktiske antall deltakerne.

5. Dersom prosessen har underelementer kan man kartlegge, endre status på score eller fullføre disse her. Dette kan man for øvrig også gjøre på mange samtidig på oversiktssiden. I artikkelen på denne siden finnes også nærmere forklaring på Kartlegging og Status.

6. Man kan kjøre også Pdf rapport på den valgte ansatte.

Pdf eksempel kommer til å se sånn ut:

7. Under neste del ligger lista med Selskapets prosesser. Man kan også utvide lista for mer detaljert oversikt. Selskapsprosesser kan settes på en avdeling i strukturen og knyttes til Stillinger. I den forstand at dersom man har en gitt stilling så skal man igjennom selskapets prosess tilknyttet denne stillingen.

På prosessen kan det ligge en fil som dokumentasjon til prosessen eller en link, f.eks. til en forklaring på intranett eller til prosedyrer i modul Håndbok