CV - Utdannelse

Her kan man fylle ut utdannelsen til den ansatte i modul Kompetanse. I fanen CV kan man generelt i underfanene legge inn kompetanse på den enkelte ansatte som kan benyttes til den ansattes personlige CV i forbindelse med modul Omstilling eller til leders bruk i eksterne kompetanseprofiler f.eks. i anbud.  Utdannelse brukes for beskrivelse av den formelle utdannelse på ansatte. Først fyller man ut info om den siste utdannelse. Når man lagrer innlagt informasjon, fyller man ut neste utdannelse til man kommer til den nyeste.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet på hovedsiden og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så CV fanen.

3. Da får man opp flere kategorier for CV. Den første er Utdannelse.

4. De første to feltene brukes for å legge inn info om Påbegynt år og Fullført år.

5. Neste felt er for Skole/Universitet.

6. Dersom utdannelsen har mer form av et kurs så kan man legge inn det i dette feltet.

7. Oppnådd grad velger man i nedtrekksmenyen.

8. Poststed/Sted skriver man inn manuelt mens Land velges i nedtrekksmenyen.

9. Man kan også legge inn en Beskrivelse hvis det er behov.

10. Trykk Lagre.

11. All registrert utdannelse blir listet opp under skjemaet. Man kan legge inn flere utdannelser her ved å fylle ut skjema på nytt. Man kan også videre redigere innlagt utdannelse eller slette den.