CV - Kurs

Her kan man fylle ut kursene tilhørende kompetanseprofilen eller cv`en til den ansatte i modul Kompetanse. Typisk fyller man ut relevante historiske kurs den ansatte har hatt. Man registrerer det siste kurset først, lagrer info og fyller ut skjema på nytt for neste kurs. Man kan legge inn så mange kurs man har gjennomført.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så fanen CV.

3. Her velger man kategorien Kurs.

4. Først skriver man inn Årstall for gjennomført kurs.

5. Navn kurset er neste felt man må fylle ut.

6. Man kan skrive inn hvem som er Arrangør av kurset men dette felt er ikke obligatorisk.

7. Kort beskrivelse av innholdet i kurset kan også skrives dersom relevant.

8. Trykk Lagre.

9. Alle registrerte kursene blir listet opp under skjemaet. Man kan videre redigere eller slette eksisterende kurs.

10. Man får også oversikt over Registrerte prosesser og Registrerte kurs fra kursseksjonen som man kan redigere herifra.

11. Dersom man trykker på knappen Fortsett med CV, går man videre med CV registrering.