CV - Arbeid

Her kan man fylle ut arbeidserfaringen til den ansatte i modul Kompetanse. Her fyller man ut alle arbeidserfaringer man har hatt. Man skriver inn de nyeste erfaringer først og så fortsetter med de gamle. Man bør også beskrive ansvarsområder og arbeidsoppgaver for hver stilling man legger inn.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så fanen CV.

3. Under kategorien Arbeid fyller man ut info om arbeidserfaring.

4. Først skriver man inn Arbeidsgiver.

5. Neste to felter er Påbegynt år og Fullført år for varigheten av arbeidsforhold.

6. Sted feltet er for arbeidsplass.

7. Neste felt man må fylle ut er Stilling man hadde i det arbeidsforholdet.

8. Det siste feltet er for en kort Beskrivelse av stillingen. Dette feltet inneholder instruks på hva man bør ta i hensyn ved beskrivelse.

9. Trykk Lagre.

10. Alle erfaringene blir listet opp under skjemaet. Man kan videre redigere eller slette arbeidserfaringer herifra.

11. Trykk knappen Fortsett med CV for å gå videre til neste steg i registrering.