Registrere arbeidserfaring på en ansatt i CV

I fanen Arbeid registrerer du tidligere arbeidserfaring den ansatte har. Du skriver inn den nyeste erfaringen først.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og klikk på lenken Kompetanse i menyen som vises. Siden Kompetanse åpnes.
  2. På denne siden klikker du på fanen CV. Siden inneholder en rekke faner. Åpne fanen Arbeid.
  3. Her registrerer du hvilken arbeidserfaring den ansatte har. Du legger inn informasjon som lengden på arbeidsforholdet, arbeidsgiver, stilling og informasjon om arbeidsoppgaver og ansvar.
  4. Klikk Lagre. Arbeidsforholdet blir lagt til i listen.
  5. For å fortsette med registreringen av CV'en klikker du knappen Fortsett med CV som tar deg videre til neste informasjonskategori. Eller du kan selv velge hvilken informasjon du ønsker å registrere ved å klikke på respektive fane.