CV - Sertifikater

Her kan man i modul Kompetanse fylle ut om den ansatte har bestemte sertifikater.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så fanen CV.

3. Velg deretter kategorien Sertifikater.

4. Først velger man i nedtrekksmenyen type Førekort man har. Hvis man ikke har førekort, da kan man bare hoppe over denne kategorien ved CV registrering.

5. Neste feltet er Annet. Dette feltet brukes i tilfelle man har noen andre sertifikater enn de som er forhåndsdefinert i listen over.

6. Trykk Lagre.

7. Alle registrerte sertifikater blir listet opp under skjemaet. Man kan legge til så mange sertifikater man har og man kan videre redigere eller slette de eksisterende.

8. Trykk knappen Fortsett med CV for å komme videre med registrering.