CV - Referanse

Her kan man i modul Kompetanse fylle ut om den ansattes referanser. Dette kan benyttes til generering av ansattes cv i forbindelse med modul Omstilling for den ansattes eget bruk. Eller det kan benyttes i ekstern kompetanseprofil. Da må man i så fall ta stilling til om denne referansen er lagt inn som eksterne eller interne ledere, alt etter typen som vist i artikkelen.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så fanen CV.

3. Velg deretter kategorien Referanse.

4. Først velger man Referanse type i nedtrekksmenyen.

5. Neste felt er Navn på referenten.

6. Firma er for arbeidsstedet referanse gjelder.

7. Neste felt man må fylle ut er Stilling.

8. De neste to er kontaktinformasjon til den referansepersonen, altså Telefonnummer og E-post adresse.

9. Trykk Lagre.

10. Alle referanser blir listet opp under skjemaet. Man kan videre redigere eller slette dem, etter behov.

11. Trykk knappen Fortsett med CV for å komme seg videre med registrering.