CV - Militærtjeneste

Her kan man i modul Kompetanse fylle ut den ansattes militærtjeneste. Dette benyttes mest til generering av ansattes cv i forbindelse med modul Omstilling og inngår ikke i ekstern kompetanseprofil.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så fanen CV.

3. Velg deretter kategorien Militærtjeneste.

4. De første to feltene gjelder periode, altså Påbegynt år og Fullført år.

5. Under feltet Tjeneste fyller man ut info om hva slags tjeneste man gjennomførte i den periode.

6. Trykk knappen Lagre og fortsett med CV for å komme videre med registrering.