Registrere egenskaper på den ansatte i CV

Her kan man i modul Kompetanse legge inn informasjon om den ansattes personlige egenskaper. Dette benyttes mest til generering av den ansattes cv i forbindelse med modulen Omstilling, og inngår ikke i ekstern kompetanseprofil.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og klikk på lenken Kompetanse i menyen som dukker opp.
  2. Siden Kompetanse åpner seg. Åpne fanen CV ved å klikke på den. Her ser du diverse faner; klikk på fanen Egenskaper. Her finnes det kun ett felt hvor du legger inn en kort beskrivelse om Personlige egenskaper.
  3. For å fortsette med registreringen av CV'en klikker du knappen Fortsett med CV som tar deg videre til registrering av Tiltaksklasser.