Registrere informasjon om tiltaksklasser på den ansatte i CV

Her registrerer du informasjon om den ansatte er tilknyttet bestemte tiltaksklasser. Dette registreres i forbindelse med hvem som kan ha ansvar, for eksempel i byggeprosjekter.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og klikk på lenken Kompetanse i menyen som dukker opp.
  2. Siden Kompetanse åpner seg. Åpne fanen CV ved å klikke på den. Her ser du diverse faner; klikk på fanen Tiltaksklasser
  3. Velg type tiltaksklasse i listefeltet Tiltaksklasser og klikk på knappen Ny tiltaksklasse for å registrere den. Du legger til flere ved å gjøre det på denne måten.
  4. Klikk på knappen Fortsett med CV for å fortsette registreringen av CV; dette tar deg til Stillinger.