CV - Tiltaksklasser

Her kan man i modul Kompetanse fylle ut om den ansatte er tilknyttet bestemte tiltaksklasser. Dette registreres i forbindelse med hvem som kan ha ansvarsrett f.eks. i byggeprosjekter.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så fanen CV.

3. Velg deretter kategorien Tiltaksklasser.

4. Feltet Tiltaksklasser velger man i nedtrekksmenyen og trykker knappen Ny tiltaksklasse.

5. Alle tiltaksklassene blir listet opp under skjemaet. Man kan alltid fjerne tiltaksklassene herifra.

6. Trykk knappen Fortsett med CV.