Hvordan koble ansatte til en egendefinert prosess?

En egendefinert prosess må du selv knytte opp til de ansatte dette kompetanseløpet skal gjelde for.

1. Hold markøren over menyikonet Kompetanse og velg undermenypunktet Prosesser.

2. Åpne fanen Tilknytt. For å knytte prosessen til ansatte åpner du handlingsmenyen som du ser ved siden av prosessen, og velger handlingen Legg til ansatte.

3. Man kan enten velge ansatte ved å bruke filter eller søke dem opp manuelt i lista som ligger under filtreringsfelter.

4. Når man velger den ansatte man ønsker å knytte til prosessen, setter man hake på ved siden av ansattnavn. Da dukker det opp Kompetanse knappen på den andre siden av det valgte navnet.

5. Når man trykker på Kompetanse der, kommer det opp et nytt vindu med informasjon man må fylle ut. Her kan man sette Kompetanse status i hvilken grad det er relevant, om man her startet eller fullført og Kartlegging for å score nivået. Trykk Lagre til slutt.