Kurs

I modul Kompetanse og fanen Kompetanse i ansattprofilen finnes underfanen Kurs. Her kan man legge til et kurs på en ansatt. Men kan enten knytte en ansatt til kurs ved bruk av snarveien fra hovedsiden eller ved å søke frem hurtiglinken Kompetanse på en ansatt.

1. Gå til Kompetanse i hovedmenyen.

2. Under Kurs avsnittet på hovedsiden for modulen, blir det listet opp alle ansatte med registrert kurs. Velg en ansatt der og trykk på knappen Vis helt til høyre og ved siden av den ønskede ansatt. Alternativt søk frem en ansatt og trykk Kompetanse.

3. Underfanen Kurs under ansattprofilen inneholder info om allerede eksisterende kurs dersom det finnes noen.

4. Her kan man lage nytt kurs ved å fylle ut informasjon og velge et av Tilgjengelige kurs i nedtrekksmenyen og Kursgrupper.

5. Deretter trykker man knappen Nytt kurs.

6. Da dukker det opp et nytt vindu man må fylle ut. Trykk Lagre når du er ferdig. Valgene som finnes her er definert av administrator under Innstillinger, alt etter hvilket kurs det er.

7. En bekreftelsesmelding dukker da opp og det er bare å trykke OK.

8. Nytt kurs blir da listet opp med andre eksisterene kurs knyttet til den ansatte. Man kan videre redigere dem ved å bruke blyanten ikone eller slette dem.