Kurs

Forhåndsbetingelser: Modulen Kompetanse må være i bruk for at du skal kunne se menypunktet Kompetanse i den ansattes profil.

Her ser du se alle kurs og sertifiseringer som er registrert på den ansatte. I listen over kursene vil du få detaljer om hvem som har registrert kurset, når kurset ble fullført, om den ansatte har bekreftet at kurset er fullført, når det er planlagt at den ansatte skal starte på et kurs og så videre.

Registrere kurs på ansatt

1. I ansattprofilen velger du Kompetanse->Kurs i menyen. Siden Kurs åpnes.
  2. Velg en Kursgruppe og deretter ønsket kurs i feltet Kurs.
  3. Klikk på knappen Nytt kurs. Dialogen navnet på kurset åpnes.
    Avhengig av konfigurering vil denne dialogen inneholde forskjellige felter.

Mulige felt som denne dialogen kan inneholde er:

• Gjennomføres innen - dette er fristen for når den ansatte må ha fullført kurset
    • Påbegynt - dette er datoen for når den ansatte startet kurset
    • Fullført - dette viser datoen da kurset var fullført
    • Utløper - etter denne datoen må kurset fornyes
    • Kommentar - hva du måtte ønske å legge ved av informasjon
    • Fil - legge ved fil, som for eksempel skannet kursbevis, sertifikat
  4. Klikk Lagre. Du blir bedt om å bekrefte, klikk Ok.
  5. Kurset er nå registrert på den ansatte og du finner den i listen.