CV - Tillitsverv

Her kan man i modul Kompetanse fylle ut den ansattes tillitsverv. Dette benyttes mest til generering av ansattes cv i forbindelse med modul Omstilling og inngår ikke i ekstern kompetanseprofil. Her registreres de tillitsverv du har hatt i forbindelse med arbeid eller i forbindelse meg fritidsaktiviteter. Et eksempel på tillitsverv er for eksempel borettslagsverv, trener i idrettslag eller liknende.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så fanen CV.

3. Da velger man kategorien Tillitsverv.

4. Først skriver man inn Påbegynt år og Fullført år i tilsvarende felter.

5. Verv feltet er å skrive inn vervet man registrerer.

6. Siste felt er for eventuelle Kommentarer man har i forbindelse med vervet.

7. Trykk Lagre.

8. Registrerte verv blir listet opp under skjemaet og man kan videre redigere eller slette vervene herifra.

9. For å fortsette med CV registrering, trykk knappen Fortsett med CV.