CV - Språk

Her kan man i modul Kompetanse fylle ut om den ansatte kan bestemte språk med nivåer for skriftlige og muntlige ferdigheter.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så fanen CV.

3. For språkregistrering velger man kategorien Språk.

4. Det første feltet er Språk. Man velger språket i nedtrekksmenyen. I tilfelle man ikke finner det ønskede språket her så fyller man ut dette i neste felt.

5. Feltet Annet språk fylles ut dersom man ikke finner det ønskede språket i listen ovenfor.

6. For feltet Muntlige kunnskaper velger man en i nedtrekksmenyen.

7. Det samme for Skriftlige kunnskaper. Nivået velges i nedtrekksmenyen.

8. Trykk Lagre.

9. Alle registrerte språk blir listet opp under skjemaet. Man kan videre redigere eller slette innlagte språk.

10. Trykk knappen Fortsett med CV for videre registrering.