Hovedrapporter - Timer

Rapporten Timer gir deg oversikt over timer med fravær per ansatt, per avdeling eller per prosjekt i en viss periode.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging og trykk Rapporter.

2. Trykk Hovedrapporter og deretter trykk Timer.

3. Under seksjonen Rapportinnhold velg tidsrom rapporten skal omfatte.

4. Velg hvilken type rapport du vil kjøre: Avdeling, Ansatt eller Prosjekt.

4.1. Velger man rapporttype Avdeling, får man velge avdelingen man vil ha statistikken på.

4.2. Velger man rapporttype Ansatt, får man søke etter den ansatte man vil ha statistikken på.

4.3. Velger man rapporttype Prosjekt, får man søke etter prosjektet man vil ha statistikken på.
Dette filteret bruker man kun hvis man aktiverer funksjonaliteten Prosjekter i databasen, alt etter avtale med våre konsulenter.

I forbindelse med hva som man velger som hovedfilter (Avdeling, Ansatt eller Prosjekt), gir systemet forskjellig utvalg av felter som kan listes i rapportene. En del felter er forhåndsmarkert, men ikke alle.

5. Rapportene skrives ut til XLS-fil.

Her er noen eksempler for rapporttyper Avdeling og Ansatt.

Avdeling:

Ansatt: