Aktiviteter opprettet under samtaler

I ansattportal/mobilportal finner man undermenyen Aktivitet fra medarbeidersamtaler hvor den ansatte har mulighet til å se alle aktiviteter opprettet av leder i forbindelse med samtaler man har hatt med lederen sin.

1. Først trykker man på Medarbeidersamtaler menyen i mobilløsning.

2. Da åpnes det to undermenyer hvor den ansatte har mulighet til å se liste over samtaler eller aktiviteter. Når man trykker på denne knappen, finner man alle medarbeidersamtaler man har hatt med lederen sin.

3. Under denne menyen finner man knappen for aktiviteter opprettet under samtaler:

4. Når man trykker på denne knappen, åpnes det en liste over registrerte aktiviteter som den ansatte skal gjennomføre.

5. Man kan også filtrere søket på toppen av siden.

6. Da åpnes det en nedtrekksmeny hvor man kan velge å filtrere aktiviteter etter status (alle, åpne eller lukkede) eller dato (stigende eller synkende).

7. Man trykker på Lagre for å aktivere filteret.

8. Ved å trykke på "høyrepil" symbolet, får den ansatte mer informasjon om selve aktiviteten som tidsfrist, hvem som er ansvarlig for gjennomføring og om aktiviteten har status som åpen eller avsluttet. Ansatt har ikke mulighet til å redigere aktiviteten, men kun avslutte den om den ansatte er satt som ansvarlig for gjennomføring.

9. Når man er ferdig med gjennomføring av aktivitet og ønsker å avslutte den, trykker man på Lukk aktiviteten.

10. Da åpnes det et pop-up vindu som spør brukeren om å bekrefte handlingen.

11. Her har brukeren mulighet til å avbryte handlingen, lukke aktiviteten og skrive kommentar før aktiviteten lukkes. Det å skrive kommentar er ikke obligatorisk men den ansatte kan benytte den til å sende leder endelig beskjed ved avslutning av aktivitet.

Ved å trykke på Lukk aktiviteten, får man en melding om at status på aktiviteten har blitt endret.

12. Når man trykker på Lukk, får man en oppdatert status på aktiviteten.

13. Om man avsluttet aktiviteten ved feil eller ønsker å åpne aktiviteten på nytt, trykker man på knappen Åpne aktiviteten.

14. Da får brukeren en melding om status på aktivitet igjen og statusen oppdateres i aktivitet lista.

15. Ved svslutning av aktivitet, skal leder varsles om dette. Om status på aktivitet er endret av ansatt, får leder en varsling om dette i sin innboks.

16. Varslingen inneholder en link til selve aktiviteten og leder har mulighet til å redigere den. Leder kan endre aktivitetstatus og sette den som åpen eller avsluttet. Når leder gjør dette, endres status på aktivitet også i ansattportal.