Innledning

Skadebase hjemside består av flere seksjoner hvor brukeren har oversikt over alle hendelser, mulighet til å registrere en ny skadehendelse og søke etter hendelser.

Man havner på denne siden enten ved å trykke på modulen Skadebase eller ved å holde musepeker over modulen og deretter trykke på Hjem.

Man finner følgende seksjoner på Skadebase-hjemsiden:

1. Søkefelter - man kan søke etter Ansatt, Avdeling, Saksnummer og Kjøretøy.

2. Ny skadehendelse - i denne seksjonen registrerer man nye skadehendelser.

3. Min oversikt - her finner man oversikt over alle registrerte hendelser fordelt på 4 underfaner - Mine hendelser, Åpne hendelser, hendelser Uten tiltak og Avsluttet.

4. Min oppfølging - alle registrerte tiltak vises i denne seksjonen.

5. EU-kontroll - i denne seksjonen finner man registrerte kjøretøyer med utgått eller nesten utgått frist på EU-kontroll.