Sykmelding

I modul Oppfølging og underfanen HR har man mulighet til å se alle sykmeldinger på de ansatte man har tilgang til. Her kan man se både registrerte og importerte digitale sykmeldinger fra NAV via Altinn.

1. Hold musepeker over modul Oppfølging og trykk på HR.

2. Øverst på siden kan man filtrere søket:

2.1 Behandlingsdag er mellom - velg dato fra og dato til for å filtrere på behandlingsdag

2.2 Første sykedag er mellom - velg dato fra og dato til for å filtrere på første sykedag

2.3 Ansatte - for å filtrere sykmeldinger på en bestemt ansatt, skriv inn den ansattes navn

2.4 Kilde - her kan man filtrere søket på sykmeldinger registrert manuelt eller importert fra Altinn

2.5 Avdeling - man kan velge avdeling for å se alle sykmeldinger registrert på ansatte i en avdeling

2.6 Registrert av - dette feltet gir man mulighet til å filtrere på sykmeldinger registrert av en bestemt bruker

2.7 Trykk knappen Tilbakestill eller Filter for å filtrere eller nullstille søket

3. Under filteret finner man oversikt over registrerte sykmeldinger.

4. I oversikten finner man følgende informasjon:

• Hvilken ansatt det er registrert sykmelding på
  • Avdeling
  • Dato fra og til
  • Behandlingsdag
  • Hvem sykemeldingen ble registrert av
  • Det første sykdomstilfelle f.o.m.

5. I kolonnen Handling, ved å trykke på tannhjul-symbolet, har man mulighet til å se mer detaljer om sykmeldingen eller redigere i den.

5.1. Om sykmeldingen ble overført fra Altinn, har man kun mulighet til å se detaljer fra sykmeldingen eller legge til fravær.

5.2. Om sykmeldingen ble opprettet av brukeren i personalsystemet, har man flere muligheter.

Trykker man på Vis vedlegg, åpnes vedlegget i en ny fane. Trykker man på Legg til fravær, blir man varslet om at kalenderen vil bli oppdatert med det nye fraværet.

Om man trykker på Slette, blir man også varslet om at sykmeldingen samt fravær i kalenderen kommer til å bli slettet.