Eksterne lenker

Eksterne lenker er en funksjon som gir bedriften mulighet til å legge inn snarveier til andre systemer som brukeren trenger i deres arbeid.

Lenkene som legges inn vil legge seg under Min konto menyen oppe i høyre hjørne.

Konfigurering av denne listen gjøres under Innstillinger - Parameter - Eksterne lenker

For å legge inn ny lenke:

1. Trykker man Legg til ekstern lenke knappen.
  2. Da får du opp engen side for registrering av lenke.

1. Sett inn tittel som er navnet på lenken som bruker ser, og URLen til lenken. husk å legge inn https:// eller http:// foran URLen.
  2. Marker for Er aktive
  3. Lagre