Endre lønnsart på registrerte timer

1. For å endre lønnsart klikker du på RH for den dagen du skal gjøre endringer.
  2. Et registreringsvindu vises. I feltet Navn velger du ønsket lønnsart. Klikk på knappen Lagre og deretter på knappen Oppdater timeliste for å gjøre endringen synlig i timelisten.
  3.  En pop-up melding vises med beskjed om at handlingen skal overskrive innlagte timer. Klikk på Ja.

Du ser ikke informasjon om lønnsart i selve timelisten men i en liste under timelisten.