Godkjenne flere timelister på samme side

Du kan nå enkelt godkjenne flere ansatte sine timelister på denne siden. Du ser en liste over de ansatte sine registrerte timer, registret mertid, timer fravær og hva de planlagte arbeidstimene var for den ansatte for måneden.

1. Klikk på menyikonet Timer i hovedmenyen, eller hold musepekeren over og klikk på menypunktet Hjem i menyen som vises.
  2. Siden Timer - godkjenne måned åpner seg. Her ser du timelistene til de ansatte du har tilgang til. Listen er for inneværende måned, men du kan filtrere på måned og år.
  3. For å godkjenne en timeliste klikker du på handlings-ikonet og på Godkjenn måneden. En beskjed vises som spør om du er sikker på om du vil godkjenne timelisten. Klikk Ja for å godkjenne og Nei for å avbryte.

Tips! Ønsker du mer detaljer om timelisten til en ansatt, klikk på ansatt-lenken. Dette åpner siden Timeliste.