Leder godkjenner medarbeidersamtale (Medarbeidersamtale er ikke aktivert i ansattportalen)

Modulen Medarbeidersamtaler er ikke aktivert i Ansattportalen.

Når ikke den ansatte selv kan godkjenne samtalen i ansattportalen, er det Leder som godkjenner samtalen etter enighet med den ansatte. Samtalen vil i denne prosessen få status fullført.

1. Du kan enten åpne medarbeidersamtalen fra hjemsiden til Medarbeidersamtaler, eller ved å åpne Medarbeidersamtaler i kontekst av den ansatte. I det første tilfellet klikker du på handlings-ikonet og velger Vis detaljer i menyen. I kontekst av den ansatte klikker du på knappen Vis.

2. Samtalen åpner seg. Klikk på knappen Lagre og sett som fullført for å godkjenne samtalen og endre status til Fullført