Min spørreundersøkelse

Her kan brukeren se spørreundersøkelser som er tilsendt ham/henne. Man kan også fylle ut eller se tidligere svar på gamle utsendelser.

1. Hold musepekeren over modulen QA.

2. Velg deretter Min spørreundersøkelse i menyen som dukker opp.

3. Først ligger det avsnittet med Ubesvarte undersøkelser.

4. For å besvare på undersøkelser, trykk på knappen Fyll ut ved siden av ønskede undersøkelsen.

5. Fyll ut skjemaet og trykk på knappen Lagre. For å avslutte, trykk på knappen Fullfør og så flytter undersøkelsen til Besvarte.

6. Under avsnittet Besvarte, kan man se de tidligere undersøkelser ved å trykke på knappen Vis.