Generelt

Prosessen Offboarding når ansatte er i ferd med å slutte er delt opp i faser.

Første del består i å følge opp sjekklister på den enkelte ansatte som slutter i form av basispunkter.

Deretter kan man foreta sluttsamtaler gjennom oppfølginger spesielt for dette.

Basert på sluttsamtalen kan man også legge inn sluttårsak i profilen og få ut rapport på dette med eller uten graf.

Man har også mulighet for å legge inn sluttattest basert på kontraktsmaler under Innstillinger.

Dette kan man starte med på Hjem-siden av modul Oppfølging ved å trykke på en ansatt under Ansatte som er i ferd med å slutte eller ved å søke opp en ansatt og trykke hurtiglinken Nyansatte og deretter fanen Sluttede.