Pålogging for ansatte - på mobil, Pad og iPad

1. Du går til linken/adressen du får oppgitt for deres mobilløsning.
  2. Du får da opp følgende innlogging. Her må du taste inn bruker/passord som du har fått oppgitt fra din leder.
  3. TIPS - legge ikon på hjemsiden din på en iPhone Gå til innloggingsadressen for mobil på din enhet.
  4. Klikk på knappen Legg til på Hjem-skjerm
  5. Siden Legg i Hjem vises. Her skriver du inn navnet du ønsker å kalle hjemsiden, i dette eksempelet er det Hjem.
  6. Her ser du at det er lagt et ikon på hjemsiden din.