Innboks -for ansatte

I ansattportalen til modul Oppfølging kan man se sin egen Innboks. Her kan man for eksempel få tilbakemelding hvis man har registrert ferie eller fravær og lederen har godkjent dette og abonneringer på varslinger er satt opp for dette.

1. Trykk på Innboks i hovedmenyen. Dersom man har uleste meldinger, blir antallet synlig her.

2. Når man trykker på innboksen, blir alle uleste meldinger listet opp her.

3. Løsningen lister opp kun 10 siste meldinger, men man kan laste inn flere ved å trykke på Last inn flere meldinger.

4. Når man trykker på meldingen man ønsker å lese, får man opp detaljer angående varsel.