Innboks -for ansatte

Her kan du for eksempel få tilbakemelding hvis du har registrert ferie eller fravær og lederen har godkjent dette.

1. Trykk på Innboks i hovedmenyen. Dersom man har uleste meldinger, blir antallet synlig her.
  2. Når du trykker på innboksen, blir alle uleste meldinger listet opp.
  3. De 10 siste meldingene vises, men du kan laste inn flere ved å trykke på Last inn flere meldinger.
  4. Når du trykker på meldingen får du opp detaljert informasjon om varselet.