Pårørende

I ansattportalen til modul Oppfølging kan du se eller endre dine nærmeste pårørende om det er åpnet for dette i Feltadministrasjon. Barn registrert her er grunnlag for kalkulering av rett saldo på antall dager hjemme med sykt barn. Har noen kronisk sykdom må dette oppdateres av leder i ansattprofilen.

NÆRMESTE PÅRØRENDE

1. Trykk på Personlig info i hovedmenyen.

2. Trykk deretter på Pårørende.

3. Her vi du da få opp opplysninger om dine nærmeste pårørende i systemet og eventuelt endre dem. For å legge til flere pårørende trykk gjerne knappen Legg til pårørende.

4. Da åpnes det et vindu med info man må fylle ut. Først skriver man inn Slektskap.

5. Neste to felter er Navn og Etternavn.

6. Neste tre felter er Adresse, Postnummer og Poststed.

7. Neste felt er E-post jobb.

8. For kontaktinfomasjon til pårørende kan man legge til Mobiltelefon, Telefon privat og Telefon arbeid.

9. Trykk Lagre.

Her ser man et eksempel på innlegg. Man kan videre slette eller redigere pårørende.

BARN

1. Trykk knappen Legg til barn.

2. Man skriver inn Navn først.

3. Neste felt er Født der man velger fødselsdato i kalenderen som dukker opp når man trykker på det feltet.

4. Man skriver inn Mobiltelefonnummer i neste feltet.

5. Det siste feltet er E-post.

6. Trykk Lagre til slutt.

Her ser man et eksempet på innlagt barn. Man kan videre slette eller redigere innlegg eller legge til flere barn: