Skiftplanrapport

Man kan generere forskjellige typer rapporter, blant annet Skiftplan. Her får man oversikt over alle skiftplaner generelt, kun avdelinger eller kun grupper. Man kan videre sette opp parametre for å nærmere filtrere i Arbeidsplan, Tilgjengelige skift eller Overtid

1. Hold musepekeren over modulikonet Planlegging i hovedmenyen, og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Når rapportsiden åpnes, velg Planlegging og timer.
  3. Klikk på fanen Skiftplan.
  4. Definer Rapportinnhold - du kan generere rapporten fra Skiftplan, Avdeling eller Gruppe.
  5. Avhengig av hva du valgte å få rapport fra, vil tilsvarende søkefeltet vises.

Definer tidsperiode med hjelp av feltene Fra og Til. Under Type rapport kan du velge blant Arbeidsplan, Tilgjengelige skift og Overtid.
  6. Klikk på knappen Kjør.
    Under ser du eksempel på rapporten Skiftplan (Arbeidsplanen).

Under ser du eksempel på rapporten Skiftplan (Tilgjengelige skift).

Under ser du eksempel på rapporten Skiftplan (Overtid).