Årlig rapport

Årlig rapport inneholder oversikt over Arbeidstid og Avspasering i ett års periode.

1. Begyn å skrive ansattnavn i søkefeltet. Når undermenyen dukker opp, klikk på Timer.

2. Velg Årlig rapport i undermenyen.

3. Først velger man År i nedtrekksmenyen og klikker deretter på knappen Velg.

4. Man får da oversikt for det ønskede året nederst på siden, men kan også skrive det ut i Pdf.

5. Kolonnen Arbeidstid inneholder informasjon om Arbeidsplan, Reeltid (RH i timelisten) og Differanse, mens Avspasering har felter for Primo saldo(inngående balanse på flexisaldo), OT timer(lønnsarter i mertidskolonnen), Avtalt fri(Fravær av type avspasering), Timer til utbetaling (lønnsarter til trekk fra flexisaldo) og Ultimo saldo(utgående balanse på flexisaldo).