Følg

Få en oversikt over prosesser den ansatte må gjennomføre

I modulen Kompetanse og fanen Kompetanse i ansattprofilen finnes underfanen Prosesser. Her finnes alle prosesser som er den ansatte har blitt lagt til på under menyen Prosesser til modulen. 

  1. Søk opp en ansatt og klikk på lenken Kompetanse i menyen som vises.
  2. Siden Kompetanse åpnes. Åpne fanen Prosesser. Den siden inneholder en liste over prosesser registrert på den ansatte, dersom det er registrert.
    Du kan utvide lista for å se en mer detaljert oversikt.
    egne_prosesser.jpg
  3. Du kan se GAP rapport dersom det finnes tilsvarende data registrert på denne ansatt. Gap rapport står for oversikt over forskjellen mellom påkrevd antall ansatte som måtte delta i kurset og det faktiske antall deltakerne.
  4. Har prosessen underprosesser kan du kartlegge, endre status på score eller på disse her. Dette kan du også gjøre på flere samtidig på startsiden til Prosesser.
  5. Du kan lage en PDF rapport på den valgte ansatte.
  6. I delen Selskapets prosesser ser du hvilke selskapsprosesser som er knyttet til den ansatte. Du kan utvide lista for mer detaljert oversikt. På prosessen kan det ligge en fil som dokumentasjon til prosessen eller en lenke, for eksempel til en forklaring på intranett eller til prosedyrer i modul Håndbok
Print Friendly and PDF
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.